Fotboll

Ikväll var det dags för fotbollsträning igen för stora killarna, storebror hade tappat bort en av sina nya gympaskor och vi glömde såklart vattenflaskor. Det var en kalv i trädgården precis när vi skulle åka, ibland tittar jag åt andra hållet och hoppas på det bästa.

På träningen skojade jag och en pappa om att vara sådana där seriösa sportföräldrar som lever ut sina drömmar genom barnen. Att han skulle fråga tränaren om matchschema och talangen i sitt barn vid första träningstillfället.

På hemvägen skjutsade vi hem en kompis till killarna som också var med på träningen.
Vår stora pojke: –har du röstat?
Kompisen: – Va? På Idol eller?
Vår stora pojke: – nej! med bilen.
Kompisen: -där man går in? mamma gjorde det.

Senare på kvällen vid nattningen får jag frågan, vad är Idol? Jag har redan tidigare berättat om valet och varför man röstar ”där man går in”.

Coming up: Guldet blev till sand, i morgon ska jag försöka mig på ett seriöst inlägg om vad som pågår i dom vita balarna.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + nitton =