Omgjort i köket…igen. Och så blommar det i trädgården med

Hej alla intresserade.

Hoppas att ni har det bra.

Ja, nu är sommaren här. Nä, jag tänker inte klaga på vädret. Det är helt okej.

Nu har jag gjort om i köket igen. Anledning? För att vi sitter sällan vid köksbordet och äter. Så varför ska då ytan tas upp av onödigt möblemang? Och nu var det ju även så att jag hade en enorm tur att få en vacker gammal köpmannadisk från 50-talet (troligtvis) av en underbar kvinna vid namn Eva. Hon skulle nämligen flytta till Småland och då fick jag den. Jag fick även den fina soffan jag skrev om för ett tag sen. Och för att köpmannadisken skulle få plats var jag tvungen att frilägga yta. Så fick jag massor av förvaringsutrymmen på köpet. Ibland är ju livet alldeles för tursamt…peppar peppar. Det fattade tre stycken handtag. Jag sökte på Facebook efter någon som hade liknande att sälja. Då var det en kvinna som faktiskt hade tre stycken som hon skulle kasta. Japp! Och då var den lyckan gjord. Karma??? Här kommer bilder hörrni.

 

Ja, så här såg den ut från början.

1

Måla måla måla. Och som ni ser råkade jag ha en gammal fin marmorskiva till övers, som dessutom passade med måtten.

2

Här är ett av handtagen som jag fick tag på via Facebook

3

Och två av dessa

4

Snyggt blev det minsann. Och alla lådor har fyllts med allehanda behövligt

5

Skåpet i hörnet hade jag tidigare i vardagsrummet men eftersom junior behövde en egen datorplats fick detta flytta till köket…som tur är, för här passar det väl in.

6

 

7

Naturligtvis använde jag vårt föredetta köksbord som var två ihopsatta månbord. Behövs inte mer plats än så här. Rackarns vad nöjd jag är.

8

Och fina kokböcker fick ta plats på ramlisterna. Enkelt men snyggt.

9

Just det ja…fick ju ett presentkort av mina systrar på Vita Rum när jag fyllde år senast. Köpte då detta fina diskställ i zink, som jag redan visste inte skulle få plats på diskbänken då skåpen går för långt ner. Men det står ju lika bra här, eller hur?

10

 

11

I trädgården…Här står äppelträdet i full blom. Och hängmattan har kommit upp.

12

Blommar gör även vårt vackra syrénträd.

14

Som även får komma in och pryda och dofta gott.

15

Förgätmigej

16

En grupp utemöbler i risigaste stuk slipade jag…och målade om…

17

…i kulören IS.

18

Ett hundporträtt som jag tecknade till en väninna. Hundarna heter Kiara och Lady.

19

Så kom Mors Dag och jag blev uppvaktad med frukost på sängen av mannen och sonen. Gött var det. Och så fint de gjort.

20

Och finaste Måns sjöng hem Sveriges sjätte Eurovisionvinst med Heroes. Tack för den Måns. Det gjorde du galant.

21

 

Så däringa ja. Det var allt för mig. Nu får ni allt ha det så bra och ta väl hand om varandra.

 

namn header

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =