Om mig

DSC_0224Jag heter Robert Berg och är en vanlig 41-årig heltidsarbetande tvåbarnsfar med ett stort intresse för träning i olika former. Är simmare i grund och botten, men har även tränat löpning på hyfsad hög nivå i yngre dagar. Upptäckte cykling för två år sedan och fastnade direkt för det, så då föll det sig naturligt att börja med Triathlon. Uthållighetsidrotter har alltid fascinerat mig eftersom det lika mycket handlar om en inre kamp mot/med sig själv och inte bara om muskelmassa och välpumpade hjärtan.

Jag bor på en gård med min familj med både hästar, hundar, katter och får. Det blir således en ganska intressant ekvation hur jag får ihop det med min träning och det är just det, tidsekvationen som jag bland annat kommer att blogga om.

Jag har även ambitionen att försöka skildra ett lite djupare perspektiv på min träning än att bara rabbla träningspass. Med det djupare perspektivet menar jag mina behov av själslig ro och mina många tankar som lätt skenar iväg till spännande historier och idéer vid långa träningspass.

Jag siktar högt och hoppas att jag på denna blogg kan publicera spännande och tänkvärda texter eftersom jag finner stor tillfredsställelse i att skriva.

6 thoughts on “Om mig

  1. Härligt att du delar med dig av lösningar på vardagsplaneringen jag försöker också pussla in många pass i veckan med familj, hus, hobby och träning. och det är inte lätt…….
    Tack Robert!

    Anmäl kommentar

  2. Hej Robert det har gått några år sedan du via bilen stötta mig i det årliga loppet från grindarna till Sjösa när jag sprang ”fick höra det stöttande orden när munnen smaka plåt rak i ryggen och kom igen” Kommer att bli intressant att följa din blogg.

    Anmäl kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + sjutton =