Sjuk igen!

Då är jag sjuk igen. Kliar i öronen, huvudvärk, ont i halsen och febrig. Ett elände att just vara sjuk. Hade egentligen tänkt springa långt imorse, men istället blev det en låååång sovmorgon, vilket i sig var skönt. Har idag på självaste julafton bara kurerat mig. Slumrade till under Kalle Anka och sov nästan en timme. Fick några Alvedon så var det styrfart på mig igen. Hoppas jag känner mig bättre imorgon.

Fick ställa in ett planerat MTB-cykelpass imorgonbitti med några MTB-cyklister. Det svider, då jag hade sett fram emot det mycket, just för att testa min fulldämpade MTB som jag köpte i början av september. Men som sagt, jag ska inte gråta blod över spilld mjölk. Sjuk blir man ibland och det får man lov att bara acceptera.

Sitter nu proppmätt framför datorn och svettas och tycker synd om mig själv. Hoppas jag är så pass pigg imorgon att jag åtminstone orkar med lite cykelvård i garaget.

2 thoughts on “Sjuk igen!

    1. Vad kul att du tycker min blogg är läsvärd. När jag springer långt brukar det vara runt 20-22km. I ”äldre ålder” har jag tränat i ca fem år målinriktat. Har en idrottsbakgrund som simmare från ungdomen.

      Anmäl kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + nitton =