9 dagar kvar

Jag hade någon slags episk idé om att jag skulle liveblogga min hängningsprocess nu inför vårutställningen, men det har vart så jävulskt mycket att göra både igår och idag att hjärnan inte alls tänkt ”Borde kanske ta en bild också!” Hursom så har jag idag målat lådor och skrivit ut zines, samt trist nog fått ställa in ett av evenemangen. 🙁 Men imorgon är en ny dag, då kanske något annat bokas. Om du som läser skulle vilja göra något fannigt i mitt hörn i utställningen, hör av dig till caroline.naslund@student.konstfack.se så bollar vi om hur det skulle kunna genomföras!

[Här] har vi mitt eget lilla Fejsyevenemang, och [här] är vårutställningens officiella hemsida. Min flik hittar ni under Art in the Public Realm. Kom den 15e! Det kommer bli kul (och nördigt)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 6 =