Ottos mamma och vårbruk

Hej Blogg! Styrfarten upprätthålls så bra att bonden inte haft tid att skriva något.

Mingrisen Ottos populära och trevliga mamma är här och styr upp med badrummet som har varit under renovering sedan i höstas. Hon är så eftertraktad att en tvinspelning hörde av sig på eftermiddagen och frågade om hon kunde vara med klockan 19. Hon svarade på sms att hon var långt bort och inte kunde. Då fick hon ett meddelande tillbaka, funkar 19.30?? Vi skrattade åt den komiska framförhållningen. Skulle hon kasta sig iväg från den grönskande gödsel och äppelblomsdoftande farmen för att få synas i tv, nix.

Bonden vårbrukar och njuter av våren och värmen. Gissa gärna vad det gula och vita är som växer i bakgrunden på bilden? God kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 11 =