Så mycket bättre!

Hej blogg!

Tack jowa och myran för de uppmuntrande kommentarerna.

Nu har det gått så bra att bonden kunde ta sig tid att i solens varma sken plantera jorgubbsrevor på en gammal halmbal.

Det finns hopp, ge mig bara lite gräs i hagarna så att jag kan sparka ut några av kreaturen.

Trevlig valborg, god kväll.

Kommentarer till: “Så mycket bättre!

  1. Hej Bonden!
    Det blir alltid bättre om man bestämmer sig för att det skall bli det. Gräset i hagarna kommer. Simma lugnt, Bonden. Snart går kossorna i lugn och stilla ro i hagarna och betar medan fåren rymmer ut på landsvägen och Bonden ligger och plaskar i sjön. Allt går sin gilla gång år efter år.
    Åtminstone för mig ett nytt sätt att använda gamla halmbalar. Återvinning. Mycket bra. Kan man inte plantera på sidorna hela vägen ned? Det blir väl ett rysligt rottrassel inne i den gamla balen men det är väl sådana smällar man får ta.
    I TV-programmet ”Trädgårdstider” i går, tisdag kväll, visade kocken Tareq Taylor ett enkelt självbevattnande system för odling utan jord av exempelvis kryddor i köksfönstret. Det behövs en liten vattenpump, för övrigt bara slang, kedjor för vattnet att rinna utefter, små krukor att hänga upp och plantera i och stenull eller annat material för att hålla växterna när där inte finns jord.

    Anmäl kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − nio =